Otto Wunderbar in the adidas München MIG 'Oktoberfest': 4 questions, 4 answers

Otto Wunderbar X adidas Munchen 9

Kein Otto, kein Party! Of het nou een feesttent of een overvolle Heineken Music Hall is, Otto Wunderbar maakt er in no-time een feestende Oostenrijkse Alpenhut van. Een pul bier in de hand, een Flügeltje on the side en alleen maar de grootste schlagerhits en Après-ski knallers. Gegarandeerd ‘Party ohne ende’!

Zaterdag 14 september staat Calico Jack’s vriend van het eerste uur primetime op het Dutch Oktoberfest in Ahoy. Uiteraard in zijn lederhose en met de adidas München MIG ‘Oktoberfest’ aan!

Divider Otto Wunderbar X adidas Munchen 3 copy

Otto, du gehst wie eine Rakete! De hele zomer stond je al op festivals in binnen- en buitenland. Nu komt er een overvol Oktoberfest-seizoen aan én sta je op het grootste Oktoberfest van Nederland in Ahoy. Crazy!

Dit is me wel even een bucketlist dingetje inderdaad. Der perfekte aftrap voor het drukste und verrückteste Oktoberfest seizoen tot nu toe. En ik zeg seizoen, want van ‘ein Monat’ is al geen sprake meer. Het begint voor mij dus al half september en eindigt half november een keer. Los geht’s!

Divider

Kein Otto, kein Party! Wat is het geheim van een goed Duits schlagerfeestje?

Otto Wunderbar? Nee geintje natürlich. Ik denk vooral een Frisch gezapftes pul Bier, een Currywurst on the side, gezellige mensen in Lederhosen und Dirndl en dat in combinatie met de beste Deutsche Musik!

Divider Otto Wunderbar X adidas Munchen 32 copy

De adidas München MIG ‘Oktoberfest’ heeft een DPBR-coating: durable puke & beer repellent (oftewel: bier en kots afstotend). Dat heb je ook wel nodig, toch?

Wat betreft het Bier trinken is dit ideaal. Ich bin immer enthousiast en zeer beweeglijk waardoor ab und zu nog wel eens geknoeid wordt. Maar wat betreft Bier trinken in de categorie ‘Übung macht den Meister‘, hoeven we gelukkig nooit meer zu Kotzen.


Al denk ik dat de durchschnittliche besucher van een Okftoberfest, deze schoen zowel auf als auch nach der Party heel goed kan gebruiken.

Divider Otto Wunderbar X adidas Munchen 5

De schlagerwereld ligt aan je voeten. What’s next?

Buiten de vele shows in en rondom Oktoberfest, komt eind september mijn neueste single genaamd ‘Kein Otto, Kein Party’ aus. Ook staan er een aantal hele leuke samenwerkingen op das Programm und zijn we al weer druk bezig voor de planning van het wintersportseizoen, carnaval en zelfs al schon die Sommer.

Ich sage, hou alle socials in de gaten voor wat komen gaat! Kein Otto, kein Party!

Have a look at the adidas München MIG here.

Divider Otto Wunderbar X adidas Munchen 7