Calico Jack | Calico Jack Event: Patrick Laureij Late-Night Show…

Calico Jack Event: Patrick Laureij Late-Night Show [DUTCH]

Vragen stellen aan de man zelf. 18 mei, een late night show met Patrick Laureij in Theater de Maaspoort.

Placeholder for Patrick Laureij Overview2Patrick Laureij Overview2

Patrick, hoe is het met je? Je show Nederlands Hoop is op z’n zachtst gezegd Billboard material. Uitverkocht huis in elke stad. Eerste vraag die ik je wil stellen gaat over de titel van je show. Nederlands Hoop: waar denk je dan als eerste aan?

"Aan de jongens/meisjes waarmee ik ben opgegroeid in Rotterdam-Zuid."

Placeholder for DividerDivider

Als we het goed hebben gezien ben je een Feyenoord fan. We zijn benieuwd naar je favoriete Feyenoorder aller tijden? En waarom?

"Fan is misschien te groot woord, ik volg tegenwoordig de NBA meer. Maar de hele selectie van '94/'95 is echt iconisch. En mooie shirts ook, voornamelijk het zwarte uit-shirt is mijn favoriet."

Placeholder for Patrick Laureij 1Patrick Laureij 1

Als Calico Jack zijnde, zijn we vanzelfsprekend benieuwd naar je connectie met kleding. Wat vind je belangrijk bij het kopen en dragen van kleding? Heb je een bepaalde crush op materialen of designers?

"Dat het lekker zit en de fit bij me past. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar voor mij is het zo dat ik de laatste jaren daar veel meer op ben gaan letten. Vaak komt dat uit bij een oversized fit, dat is mijn ding. Ik ben fan van YEEZY, Dries van Noten en Ann Demeulemeester."

Placeholder for DividerDivider

Nog zo’n “ding”.. Wat is je favoriete schoen en waarom?

"Heb ik niet echt eigenlijk. Maar als ik kijk naar wat ik het meeste aan mijn voeten heb... mijn Adilette's voor in het theater komen wel dichtbij deze dagen."

Placeholder for Patrick Laureij 2Patrick Laureij 2

Aansluitend op je late night show verzorgen wij een afterparty, ergens in De Maaspoort. We vroegen ons af welke track sowieso niet mag ontbreken op je afterparty. Ook bepaal jij bij deze met welke plaat we eindigen. Roept u maar!

"Wat echt niet mag ontbreken is Mainx – 88 To Piano. En jullie laatste nummer moet deze banger zijn: Kanye West – Ghost Town."

Placeholder for DividerDivider

18 mei, Patrick Laureij Late-Night Show Patrick Laureij in De Maaspoort.

Bestel hier uw tickets.

Placeholder for DividerDivider
Placeholder for Footer2Footer2
Bag
View cart